tanya

Ada Tak mommy2 yang Tak booking hospital untuk bersalin ... Maksudnya bila rasa skit nak bersalin main pergi je hospital yg terdekat .. Orang hospital akan marah Tak ? First time and x booking lagi mana2 hospital dah 28+ weekk

2 Balas

Privet kne booking .. Kalo gov, yg first clas pun kne book.. Sis kne tnye Spital tdekat yg sis nk bsalin nty.. Smoga dipermudahkan ye sis.. ❤️

5y ago

Ouhh yeke? Kne byr 2k trus ke atau mcm mne tu? And trus ddk first class jelaa smpai2 hospital nty klau fpp ni? Tp ddk brpe hri msa tu sis brsalin masa tu?

Kalau g goverment, xyah booking.. walk in shj masa nk bersalin