Bila Kena Booking Hospital

Bila waktu yang sesuai untuk booking gov hospital ? Saya 1st time mom, sebelum ni tak tahu kena booking hospital. Now dah 7 bulan. Baru ada orang bagitau kena booking kat hospital yang kita nak.

2 Balas

biasanya boleh walk in je. tapi kalau nak pilih class2 ataupun fpp tu kena book la kot. kurang pasti. awak boleh direct contact hospital.

booking utk fpp or 1st class je. kalau lain2 x perlu. dh turun tanda terus je pegi bwk buku pink dgn brg baby.