Booking Hospital

Hi, blh sy tau bila time kita perlu booking hospital untuk bersalin? Jika government brpa minggu kehamilan untuk booking atau KK akn maklumkan kemudian?

2 Balas

hspital kerajaan xperlu booking melainka swasta ye....klu dh bkak buku pink kat kk just ikut kk j la

Setahu saya government hospital no need booking except for FPP patient and semi/gov hospital.

11mo ago

Yup betul tu. Bila awak dah ada tanda 2 bersalin macam apa yang nurse pernah bagi tahu, terus pergi ke PAC.