Pad Maternity Or Pampers Dewasa

Sapa Pernah pakai pampers dewasa lepas bersalin. Nurse bg pakai ke? Kalau pakai pad Maternity tu takut bocor dan tembus. Anak seblm ni sy pernah kena tumpah darah bnyak. Lambat Nak tunggu suami smpai nak ke bilik air tpi nurse dah desak suruh pergi bilik air cuci sbb bnyak darah.

2 Balas

kenapa ta boleh sebab hak kita beli jenis mcm mana pun ada yang beli pampers maternity mcm pampers biasa tu doc lagi puji, bocor pun ta risau ada juga beli pampers tena dewasa tu juga

Try yg ni sis.. Msa tngh semak² pengalaman ibu brsalin dlm google ari tu.. Ada yg suggest panties ni... Dy mcm pamper dewasa la jgk...