38weeks, kerap kencing tp x larat mau blk² pergi toilet 🥴

Ada ka moms sini yg sampai ke tahap pakai pampers dewasa sbb tidak larat utk ulang alik ke tandas? 😂 sy serius tidak larat, 1 badan sakit semua gara² preggy 3 thn b'turut², b'jln sakit, gerak sikit bhgian pelvik sakit yg amat

1 Balas

hehhe tak de pulak. tp kalau sis rasa itu yg menyenang kan sis, buat je. dekat rumah je Pon. hehe semoga dipermudahkan urusan sis ♥️ tak lama dah tu baby dah nak jumpa mummy dia. hehe