Pregnant 7 weeks

ada tak mommy yg dah 7weeks preggy,tapi masih belum ada tanda mcm org preggy😂mcm tak mengandung je..ada tak?

2 Balas

Maksud awak alah ke atau perubahan fizikal. Hehe, stgh org alah pun tak dak, mcm saya dari week 5-8 tak ada alah, tapi saya kerja letih jee. Masuk week 9, alahai, makan je muntah, lps makan asid folic muntah jugakk.Lepas tu petg je badan jadi lemah, sebab pening dan mual. Kalau fizikal, bawak perut nmpak agak naik sikit, hehe, saya mmg perut tebal sikit, ni lagi ketara nmpak. hehe, mak saya kata mcm perut 4 bulann. kahkahkah. Over nau.

2y ago

Saya hari ni dah week 10 bru sbtu bru nak pergi scan utk tngk heartbeat baby semua. risau pulak saya. hehe. Harap awak and baby sihat sihat sja ya😊

Mak saya tunggu hari pun tak nampak mcm orang mengandung… tgok badan masing2… kadang 2 bulan pun dah mcm mengandung 4 bulan😂 Asalkan baby sihat

2y ago

hehe..yeke..tula.kn..tgok pd bdan masing2 tak sama