Stretchmark hitam

Ada tak mommy mommy mengalami stretchmark teruk macamni ? Saya kadang hilang confident sebab warna stretchmark tu kehitaman dan jadi kat banyak tempatt. Ni dekat paha kanan. Tolong suggest cara hilangkannnnnnnnn ????

Stretchmark hitam
61 Balas

Sy stretch marks dkt perut je masa preggy.. sy pakai minyak kelapa dara sejak mengandung. Skrg baru abis pantang, stretch marks makin pudar, kena rajin sapu.. pakai scrub sekali seminggu masa mandi buang daki hitam & kulit mati.