Stretchmark hitam

Ada tak mommy mommy mengalami stretchmark teruk macamni ? Saya kadang hilang confident sebab warna stretchmark tu kehitaman dan jadi kat banyak tempatt. Ni dekat paha kanan. Tolong suggest cara hilangkannnnnnnnn ????

Stretchmark hitam
61 Balas

saya pun banyak...sekarang dah 38week, dekat paha, belakang lutut, punggung, belakang lengan dengan payudara....semua stretch mark hitam....nak rawat sekarang alang2, lepas bersalin nanti baru nak fikir cara hilangkan...harap2 tak terlambat ahahhah

4y ago

wah, dia still boleh merebak ke walau pun tak mengandung dah....okey2 ini tak boleh, nanti makin besar makin susah pulak nak sembuhkan