Stretchmark hitam

Ada tak mommy mommy mengalami stretchmark teruk macamni ? Saya kadang hilang confident sebab warna stretchmark tu kehitaman dan jadi kat banyak tempatt. Ni dekat paha kanan. Tolong suggest cara hilangkannnnnnnnn ????

Stretchmark hitam
61 Balas

Kesiannyaa.. Saya ada skit kt bawah perot.. Tggu 3 hari lagi due.. Tp tkdelah hitam strectmark tu.. Lain org lain rasenya tp tulahh.. Celah2 tu menghitam sgt 😢 korang yg pregnant mmg akan hitam ke celah2?

3y ago

Sya pn kat celah2 ada hitam.,and d paha kiri kanan ada stretchmark...