Pregnant ada cyst ? ? Anyone?

Ada tak mommy ada pengalaman pregnant then scan ada cyst? Sy risau sngt sbb time 8 weeks haritu doc scan dh nmpk heartbeat baby pastu doc ckp ada cyst. Doc dh bg date next week raya ketiga dh 16weeks scan lagi sekali nk tngok mcm mana.

1 Balas

Kawan sy sis , dia ada cyst , sekarang dah 33w , Alhamdulillah doc cakap kalau baby dia membesar , cyst dia takkan membesar , tapi kalau baby dia tak membesar , cyst dia yg akan membesar , mungkin itu akan kene buat pembedahan , tapi Alhamdulillah baby dia sihat , semoga sis dan baby sihat ye ☺️

4y ago

Alhamdulillah sis. Saya skrg dh 29w. Mase 20w haritu doc ckp cyst dh xde. Sbb baby makin besar cyst hilang mcm tu je. Betul la mcm sis bgthu tu. Hehe sbb akak sy haritu dia pregnant pun detect cyst tp dia kena operate sbb cyst membesar. Bru 4hari lepas sy appt dgn doc scan baby pastu doc bgthu alhamdulillah cyst dh xde. Bersyukur sngt.