cyst ketika pregnant

hai ibu2.. sy preggy 14w.. masa buat buku pink dan scan baby doc ckp ada cyst seblah kanan dan xbsr sgt.. doc ckp jgn risau nnt 20w kite scan lagi tgk samaada cyst tu membesar bersama bby ke tak.. ada ibu2 yg pernah alami mcm sy ke? apa mknn yg perlu elak?

2 Balas

ya ada saya lah tu. dr sebelum pregnant lagi dah memang ada cyst jgn risau lah d pantau doktor juga. elak makanan yg boleh menyebabkan cyst besar tu seja.

5mo ago

tq imf0

Saya ada 2 cyst awal prgnant. Masuk minggu ke 14 dua2 cyst dah xde