Second baby after 4 years c-zer

Ada tak mommies kat sini yang berjaya bersalin normal lepas c-zer? atau last minute kena plan c-zer juga sebab tempat luka masih sakit walaupun dah bercantum elok diluar?

5 Balas

sy anak no 1 bersalin czer. tahun 2015. anak no 2 bersalin normal tahun 2020. sebelum tu kena jumpa doktor pakar. dia akan terangkan semua dan bagi kita pilih sama ada nk terus czer @ try bersalin normal. sy pilih bersalin normal dan Alhamdulillah berjaya. anak no 3 ni baru lahir 3dec 2022. Alhamdulillah. bersalin normal juga..