Alhamdulillah

Selamat bersalin 40w3day, 3.58kg secara normal alhamdulillah, sebelum ni pernah c-zer, nyaris2 nak mintak c-zer jugak sebab tak tahan contraction.? It's girl

31 Balas

Alhmdulillah... Sblm ni sbb apa kene cazer sis?? Sbb sye nanti nk berank kene cazer jugak. Sbb brank yg prtama, terkoyak byk, jadii doc x bagi branak nomal, brank yg no 2 pom cazer, ni yang no 3,brank bln2 tahon depan... Kene cazer jgokk😭 rehdo jelaa

Tahniah sis selamat bersalin.. 40w3days tu sis tgu di rumah shj ke utk tanda. Sy hari ni genap 40w masih menunggu tanda di rumah.. i feel very anxious

4y ago

Saya bersalin aritu 40w3d jgk. Tunggu kat rumah je tanda

Good job mummy.. Before this saya pun almost emergency czer. But at the end normal juga dalam OT. I know what u feel

Alhamdulillah, tahniah sis , wahh dpt merasa dua2 lah ni, cezer n normal . hihi 😁💓💓 slmt berpantang 😘😘

4y ago

Terima kasih.❤️

Wahhhh seronok nye, sy ank first czer sbb poor progress... Harap sgt klau ade rezeki ank seconds nk normal pulak

4y ago

Boleh sis. Kita mindset ckp nk bersalin normal.insyaallah. Allah mudahkan

Memang sama la kisah sis dengan saya.. 😊 😊 Cuma nak tnya 1 kenapa kena czer ank petama??

4y ago

Anak first dh berak. pastu jantung lemah sama. Emergency czer

Wow alhamdulillah tahniah sis berjaya normal. Bg lah tips beranak normal lps czer dulu

Tahniah , saya pun tunggu masa ja nih ... Tak sabar nak terima orang baru ...

Alhmdulillah tahniah sis.. Selamat berpantang n take care.....

Alhamdulillah dan tahniah sis.. selamat bpantang ya..