hi saya luahkan perasaan saya kat sini dan nk minta nasihat & solution.

ada tak mommies kat sini pernah bergaduh dengan suami sampai kata2 suami buat kita terasa sangat2 dan sampai menangis? sangat sedih dan rasa macam tak nak bertegur langsung dgn dia dan taknak maafkan dia. apa ya mommies buat kalau rasa sedih? nak elakkan fikiran sedih tu sbb takut baby pun effect. saya betul2 taknak fikir pasal ni dan cuba untuk elak dan merajuk dgn suami. saya mlas nk berbaik dgn dia sbb memang sangatlahhh marah dah sedih dgn dia so saya mmg takkan bercakap dgn dia. apa mommies buat kalau berada dalam situasi mcm saya ni? saya baru 12 weeks.

21 Balas

Esok2 ok la tu inshaallah