Balik kampung beraya

Ada tak kat sini kandungan bawah 12w bakal balik beraya dekat kampung? Sy ada baca tak digalakkan utk kandungan 12w kebawah utk jalan jauh risiko keguguran. Betul ke? Saya baru je check upt semalam, positive baru masuk 5w. Bakal balik beraya ke terengganu dari selangor naik kereta.

26 Balas

xde bleeding xde mslh pon nk blk raya. jnji bukan naik motor sbb risiko tinggi utk bleeding bila naik motor jln jauh masa mengandung.

pinggang rasa mcm nk patah je balik melaka~kel. walaupn dh stop2 rehat mkn2 tdo2 😵😵😵

Sy baru je balik minggu lepas 10jam dalam kereta ... Alhamdulillah xda apa2 pom..

bole jalan jauh. tp kalau badan rasa xselesa,rehat di rnr

It's best for you to consult with gynae