Mimpi Buruk

Ada tak ibu2 yg mengandung ni sering mimpi bukan2. Yang pelik2 kadang seram.

34 Balas

sy slalu mimpi yg bukan2.. mungkin tlalu bnyk bfikir.. atau badan lemah

Sy pula masuk 3rd trimester ni yg mimpi bukan2. Penat jadinya. 😔

5y ago

Ye ke.. Saya pun sllu mimpi seram.. Paling penat mimpi dikejar. Alhamdullilah sejak amal wangian bidara dan bacaan ayat2 alquran dh x mimpi pelik2. Klw sis nk try minyak tu boleh wasap sy 014-9061556

Klau selalu mimpi buka LA ayat² suci Al-Quran...

Mainan tidur sis.. bykkn mengaji sis. InsyaAllah

Ya mmg...bdn xlrt sama..akak selalu mmpi..

Saya selalu mimpi buruk masa hamil dulu!

penah. kdg smpy terkejut tgh tdoq

Sama sis saya pun pernah kena

Msa mla² mdung kerap mimpi

Tidak pernah