Mimpi buruk

Sejak brpa minggu ni selalu sangat mimpi buruk nak tido pun kadang rasa takut, ada x ubat untuk hilangkan mimpi buruk . X tahan dah asyik MCM ni je

3 Balas

Sya pun masa trimester1 tu kerap mimpi bukan2 prna mimpi nangis bngun2 je mmng real2 nangis apalgi tambah nangis lah Kadang smpai tak lena tidur

10mo ago

kan tpi sya slalu pesan kat diri sndiri tu mainan tidur je jgn dlayan bnyk2 kan berdoa

xde ubt..just sblm tido ambik wudhu..bace ayat2 qul..qursi..pasang surah manzil.mungkin siang ari awk letih n bnyk berfikir

same kdg mimpi buruk psl bby🥲