berat bayi

ada tak ibu yang kandungan dah 8 bulan tapi baby masih 1.63kg lagi? saya dah pregnant 8 bulan tapi baby masih 1.63kg. saya jadi stress, risau sbb saya tak tahu dah nak buat apa. makan makanan tinggi protein dh tapi :(

16 Balas

Jgn risau...sbnrnya apa yang tulis dkt scanner tu cuma anggaran..xdak sapa tau berat baby yang betul...Allah je mengetahui...mcm sy haritu dokter scan waktu nak bersalin tu 2.9kg...keluar2 baby 3.23kg...jgn risau ok