tips naik berat badan bayi

Hi semua, nak tanya ada macam mana nak naikkan berat badan baby umur 8 bulan. makan dah banyak tapi berat naik sikit

2 Balas

berat ank puan di line kuning atau merah dah ke? kalau masih di line putih masih tiada masalah, as long as ank puan masih mahu makan and minumm 😄 kalo puan masih risau, puan boleh nnt tny doc ya. nanti kalau puan rajin boleh laa join gp di facebook happy baby foods malaysia, so di situ byk menu² makanan utk baby 6month and above 😘

5y ago

berat tak sampai line kuning and merah lagi. cuma risau sbb dia makan banyak tapi berat naik tak banyak dia bf . tq

Kalau fully bf mmg berat mcm tu.. Sometimes naik ratus gram je. As long as x masuk line kuning or merah shud be no problem

5y ago

ohhh yeke. okok tq sis.