Bunting Pelamin

Ada tak ibu ibu kat sini yg ade pengalaman bunting pelamin? Haih. Rase macam ape pula bila org cakap kita ni buat dulu sebelum nikah. Apo erkk mentaliti org skrg ni?? Banyakkan membaca lah.

33 Balas

jiran katil mase dlm wad lg sedih, bru khwen trus lekat, pastu baby lahir x ckup bulan, siap czer. pastu nk daftar baby kat jpn, jpn sroh sahkan kat pej.agama. dtg lah siasat sendiri. myusahkan org. dahlah dia tgh sakit.