Bunting Pelamin

Ada tak ibu ibu kat sini yg ade pengalaman bunting pelamin? Haih. Rase macam ape pula bila org cakap kita ni buat dulu sebelum nikah. Apo erkk mentaliti org skrg ni?? Banyakkan membaca lah.

33 Balas

Saya pun bunting pelamin...😁Nikah 19/12 ritue...Wktu nikah mmg dlm period...😅skrg kandungan dh 7minggu lebih...Hehee...Mcm x prcaya pun ada...Ramai gak laa famly yg trkejut...Nk buat mcm mna,Allah bgi rezeki awal...Trima ja laa....☺💕 knduri blah suami x buat lgi nie....😂rsa mcm x jdi buat jaa...Buat knduri doa selamat ja laa....Hehee...