Bunting Pelamin

Ada tak ibu ibu kat sini yg ade pengalaman bunting pelamin? Haih. Rase macam ape pula bila org cakap kita ni buat dulu sebelum nikah. Apo erkk mentaliti org skrg ni?? Banyakkan membaca lah.

33 Balas

Kite pun same , nikah 21/11 skg ni dah 2bln lebih usia kandungan. Kite pjj, klau makcik² bwg ckp buat dulu sbelum kawin. Mmg boleh pok tah pala. Hihihi ..

Sy pon bunting pelamin. Nikah 29/12,bersalin 7/10.masa sambut menantu bln 2 tu, time tgh mekap, sy pening loya2. Jd family smua tau la sy dh pregnant 😂

Pedulikan ckp org.. saya pun sama.... Mase kawen aritu.. time period... Pastu terus peknen... Ngam2 10 bulan kawen.. dh dpt ank....

sama la.. skrg dh 7 bulan pregnant.. kawin baru 6 bulan.. takpe, allah tau kita x buat salah.. yg mengata tu mmg nampak sgt xde ilmu..

4y ago

sabar cik missy, 😂😂

Wife saya bunting pelamin... biaq ja kat org. Asalkan dgn tuhan kita x berdosa hehehe.. tahniah ibu2 semua...

17.8.2019 sy kawin, lpas tu sebulan terus melekat..biarkn org nk ckp ape..mulut org kita xleh nk tutup...so, diam jela

Saya pun bunting pelamin sebab masa nikah saya betol2 first period . Alhamdulillah sekarang kandungan da masok 6 bulan

Sy pun bunting pelamin. Time nikah period dan itulah period sy yg terakhir setakat tempoh perkahwinan 😅

Sy nak kate bunting pelamin tu tak la..tapi hari pertama priod terakhir betul2 hari majlis bertandang😹

Sy bunting pelamin.. Xde org nk ckp apa2 pn.. Rezeki dr Allah.. Klu ada yg ckp pn abaikan.. Kita ja yg tahu