Bunting pelamin ke ?

Saya sebelum ni period tak normal , last period 28.11.2021 .. Sy nikah 20.11.2021 .. hari ni 12.12.2021 check positive 😭😭#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Bunting pelamin ke ?
3 Balas

Takpe mommy..rezeki nama nya tu..prepare segala mental & fizikal ya..sy dulu pun pregnant awal..lps 2bulan kahwin tau2 melekat dah 4minggu maknanya tak lama lepas kahwin tu sy dah pregnant cuma tak fikir nak check upt sbb jenis period tak teratur..endup lansung tak buat sanding sebab malas nak fikir😅

hari pertama period yg terakhir tu 28/11 ke tu hari terakhir utk period? mungkin betul bunting pelamin sbb kahwin mungkin masa tempoh tgh paling subur (kalau first day period 28/11).

sy pn camtu wak..bunting pelamin..