10 minggu scan nampak kantung je

Ada tak ibu ibu kat sini yang p scan kat klinik tapi tak nampak heartbeat lagi walau sudah 10 minggu. DR ckp maybe kandungan tak jadi atau bagi date salah. Risau ni.. DR bg date lg 2 minggu utk repeat scan

2 Balas

Mcm mana puan dh ada tak heartbeat....sy pun ada masalah mcm puan ingin juga nak tahu

Scan d kk atau swasta?

4y ago

Sama ngan saya akhir nya anak sy x dapt di selamat kan..sedih rasa nya tp sy kena kuat juga..semoga urusan puan di permudah kan semua nya.