Scan baby 7 minggu

Hi ibu2 semuanya. Sy nak tnye normal tak scan 7 minggu nampak kantung je? Sy scan kat kk. Risau plak. 😢 Bln 10 tu baru je miscarriage. #seriusnanya #mommybuntu

2 Balas

Brgantung kpada individu sis.. Mcm sy 5week dh nmpk dh and jntung pun dh nmpk.. Pastikan masa sis scan tu banyak2 minum air .. Snng nak tgk smasa scann .. Dpt mmbntu sikit

3y ago

Thanks sis.. Dah miscarriage sbb janin x berkembang. Silent miscarriage

normal sis,sm macam sya masa preggy,12 week baru nmpk isi

3y ago

Thanks sis.. Tp sy dah miscarriage. Sbb blighted ovum. 😔