Nampak satu garisan masa scan baby 10 minggu

Nak tanya ibu² , ada tak yg tahu dan pernah scan nampak mcm ni. Doc syak kembar sbb nampak mcm satu lg kantung. Tapi cuma nampak satu janin. Kne repeat scan lg 2 minggu utk tengok balik tapi tertanya2 kalau ada yg tahu. Garisan apa tu ye?

Nampak satu garisan  masa scan baby 10 minggu
2 Balas

sama lah dengan saya scan 10weeks semalam Dr kata ada amniotic band, suspek ada 2 kantung lah maksudnya. Dr kata macam ramai skrg ni scan 10w nampak band tu. Tapi lepas repeat scan, kantung tu hilang.

1y ago

owh.. lega dgr. terima kasih. awk pun sama jaga diri

Kantung tu berkemungkinan kembar… kalau jadi… kalau x jdi kantung itu akan hilang sendiri

1y ago

owh .. harap2 yg baik2 la kan..kalau ada rezeki kembar pun ok. kalau takde pun yg penting baby sihat 🥰 terima kasih respond