Pernah lupa buat sesuatu benda tak?

Ada tak dekat sini yang mudah lupa?😅 Kalau ada, sejauh mana tahap korang pernah terlupa? Haah cuba share sikit dekat bawah ni tengok pengalaman siapa lagi 'power' 😆

Pernah lupa buat sesuatu benda tak?
31 Balas

akk send gmba masa zmn remaja .. sy pelik knp sy ada dlm gmba tu sedangkn sy tk ingat apa² tentang kejadian tu . sllu selit kn duit mne², pastu gelabah ingat hilang smpai suruh suami gnti🤣 pdhl slh sndri . lepas 4 bulan baru jumpa semula . pergi dapur ke bilik ke mne² nk ambil brg . lps tu lupa nk buat ape . nk cerita kt husbnd ke sape² psl something .. bila cerita kne celah . tup terus lupa smpai kiamat 😂 paling teruk . ape jd smlm . sy sllu susah ingat .

3y ago

hahaha..sama sis..samaaaa..org duk igt apa first time jmpe husb pkai bju apa bagai..sy xigt langsung dy pakai apa ke..muka cane ke..haha..paling teruk lupa tarikh nikah..haha..sbb fb xigtkn

Time preggy pernah bangun pagi macam biasa pastu panaskan kuah laksa baki masak semalamnya, minum air, dah tu elok masuk bilik tidur tanpa rasa bersalah, dah dua ke tiga jam camtu bangun balik baru teringat pasal kuah laksa cepat cepat tutup api. Nasib pakai periuk granite jadinya kering kontang tak berkuah je, kalau tidak meletup terbakor gamaknya. Bersalah sungguh rasa, suami balik kerja nasib tak marah, cuma mengucap panjang je😂

pegi mall beli barang msuk fon n wallet dlm plastik jln2 na blik.. gelabah crik fon ngn wallet ingat trtinggal dlm mall puas crik stu2 tempt ngn suami.. kesian suami last2 dia tunjuk dlm bag plastik yg sy pgg.. xbleyh blah smpai na tutup dh mall

pernah sgt...preggy 2 kali...2 kali tulaa lupa nk tutup suis sterika...nasib baik laki x tau...klau x kne marAhh laa😂😂mlm tdy plajk lupa tuttup paip air.. pepagi tgk dh melimpah....terok sgt pelupa time preggyy...😂😂

tengah buat keje.. tetiba teringat sesuatu, keluar cari benda tu, ke hulu ke hilir mencari, tapi tak ingat benda apa 🤣🤣🤣 bila da siap buat keje baru ingat cari benda apa tadi 🤭🤭🤭

sy setiap kali peknen jd pelupa sgt..bile kuar dari kereta..lps tu x jumpe blk dah kereta..merata cari..padahal duk dpn mate..sllu x ingt ank..ank ade dpn mate pastu g tye abg die mane adik

Saya, masa pregnant, pernah lupa nak pakai kain. Perasan tak pakai kain masa tengah tunggu lif, nasib baik ada pakai kain dalam dan waktu tu tak ada orang. Melampau sungguh tahap lupa... 😓

3y ago

🤭😅

sy selalu lupa tarikh nikah sbb facebook x wt reminder...adoila..laki bini confius nikah bpe hb...terpaksa bkk sijil nikah nikah.br tau nikah 18 ogos 2017🤣🤣..adoi laki bini sme je

banyak kali terlupa.. fon trtinggal kat rumah atau kete.. tak pasal2 suami kene naik turun tangga .. kesian die dah laa rumah tingkat 3 .. teruk betul pelupa masa pregnant nii.. hahhaha

Terlupa ambik kunci rumah dekat pintu time kuar. Hahaha.. Byk kali jiran call sy. Kunci kat luar umah. Sy dah slamat sampai opis or kuar umah dah 😂😂😂