Salam sapa pernah cuba benda ni ..dalamnya ada 3 tablet.berpa kli ya guna lupa nk bgitau dokter lupa

Bole bgitau berpa kali guna ini benda

Salam sapa pernah cuba benda ni ..dalamnya ada 3 tablet.berpa kli ya guna lupa nk bgitau dokter lupa
3 Balas

previous masa pregnant sy dpt candid v3 ni sebab ada gbs&candida. sy guna tiap2 mlm. mean ada 3ubat insert kan. sy pakai utk 3hari. sy dpt sekali dgn ubat antibiotik mkn doctor bagi

Satu hari satu kali. Pakai sebelum tidur selepas buang air besar air kecil baru pakai

sehari sekali sebelum tido.