Alamak! Betul ke ni?

Ramai jugak yang min nampak mengandung selepas kawan baik dia mengandung😆 Haah betul ke korang? Ada yang pernah jangkit ke 🤭 Siapa ada pengalaman, share sikit👋

Alamak! Betul ke ni?
32 Balas

Kami berjangkit adik-beradik.. Mula2 kakak ipar saya mengandung pastu asyik2 tanya saya bila nk mengandung sbb saya baru nikah masa tu.. Lps sbln kak ipar mengandung saya lekat😆pastu dpt plk berita is3 sepupu pon mengandung awal 2 minggu dari saya... X lama dpt plak berita biras saya pon mengandung jgk.. Dah merengke jadinya 😂Alhamdulillah skrg dah pakat bersalin, biras saya ja tgh tunggu hari😁

btol bjangkit kot...mmbr dh lme nk ank xpi xde rezeki pastu dye mkn satu ubt ni supye lncr period klau segugut untuk wanita lh xsmpai bpe bulan dye prgnt pastu dye sje pas dkt sye ubt tu sye mkn 2bulan ikot cara dye mkn time period je tibe2 prgnt...hahhahaaa asbab....sye tnggu baby dh 5tahun jgk xsngka rezeki dtg time covid ni ...

3y ago

skrg ubt tu sye pas dkt mmbr lg sowg sbb kami 3owg kwn baik yg lg sowg tu 10tahun jgk tnggu xde rezeki lg harap2 berjangkit lh....😅😅😅

Yaa betul, sya dan Kawan baik sys sekarang pregnant. Dia due date bulan julai, sya due date bulan October. Hehehe. Rezeki Kawan baik. Dia nikah taon lepas bulan ogos, sya pulak nikah awal bulan jan. Paling best birthday kita org bulan may. Hehehe

2y ago

yea btl sgt2 nie, i kahwin thn lepas bln 12. Time i kahwin dia dlm 3-4week siap bgtau kat i cepat2 mengandung blh hantar ank sk sme2. Sekali bln 2 i pulak yg mengandung🤣dia due bln 8 sy due bln 10 but still blh hantar ank gi sk sme2🥰

Saya dah nak staon kawen then bulan 10 taun lepas, adik ipar kawen and rezeki bunting pelamin. Tak lama tu saya pun pregnant 😂 berkawan dgn adik ipar sblm kawen lagi and pernah kerja & tinggal sama2 time bujang dulu.

hahahahaha lain kisah saya, saya dan isteri isteri kepada kawan kawan baik suami semua mengandung sekali, setiap sebulan akan ada seorang yang bakal dapat baby. selepas saya akan ada dua orang lagi dalam turn hehehe

Betul sangat, sahabat saya kawen 10/10/2020💕saya pulak 12/12/2020.. Dye mengandung dah masuk sebulan, saya pulak sambung.. Due date kami pun, xlari jauh😍

betul.. kawan saya dh kahwin 4tahun.. lepas gosok perut saya terus lekat..😍 pastu 2minggu kemudian 1 lagi kawan kat kg prgnt jgk.. jarak sebulan

Sya x pasti tpi rsenye betul boleh bejangkit.. Sbb sye dgn kwn sye beza beberapa minggu saje mengandung.. X sangka boleh saing sekali 😂

Haha. Wallahu'alam kat office,'berjangkit' jugak 3 orang. Keluarga saya pulak 'berjangkit' dgn anak buah dan 2 org sepupu. hihi.

betul..Haritu duk usap perut member alih2 sebulan lepastuu Saya pulak preg🤣🤣..Die due awal bulan 10,Saya due hujung bulan 11..