Anak Asyik Menangis

Ada tak anak ibu sini yg asyik menangis? Anak sy bru 17hari. Sejak dia lahir, dia memang akan menangis bila bangun dari tidur nonstop sampai dia tidur lagi. Macam cara sudah diguna untuk menenangkan dia. Dia cuma akan senyap bila mengempeng. Tu pun bukan sekejap dia mengempeng, belakang pun sakit? nak kata kembung, sy sdh sapu minyak telon. Masi juga begitu. Simpan dlm buai pn kadang nak kadang taknak. Ada tak cara menenangkan bagi seusia tu? Kalau asyik mengempeng, mau makan mau mandi pun susah?

14 Balas

Bersabar la yea.. pengalaman sy masa pantang 25hari . Anak start meragam pas menyusu. Bby ngantuk tp xnk tdo.. kena pgg bby n selawat byk2..nnt bila naik usia..bby akn ok.