Normal atau tidak bayi 3bulan suka tidur ?

Ada siapa2 boleh jawab , normal ke anak 3bulan kuat tidur ? Rutin harian malam tidur pukul 6.30pm sampai 6pagi bangun . Dah bangun main kejap dalam 1/2jam lepastu mengamok nak tidur balik . Sampai pukul 10am bangun mandi . Dah menyusu semua terus mengamok lagi nak tidur . Selalu siang anak tidur bangun tidur . Nak bawak jalan pun susah sebab dia meragam . Dan kalau nak tidur mesti berenjut atau ngempeng 😞 selalu sampai umur berapa yee pola tidur dia macam ni ?

1 Balas

biasala baru 3 bulan.. masih terbuai dgn alam rahim lg.. ada anak kecik memang kena korban byk benda la. pola tido baby susah nak jangka .