Baby tak nak tidur siang ?

Baby saya umur 2 bulan tak nak tidur siang. Kejap je tidur, tak sampai 5 minit bangun lepastu nangis ? Siapa baby dia mcm ni jugak?

2 Balas

Sy mcm tu jga. Sy akan pastikan sblum abah dia turun kerja. Sy dah habiskan kerja dlm rumah. Masak, sapu semua. Lepas tu, baring2 jga dgn baby situ. Main dgn dia. Bawa dia jln dlm rumah. Dah penat, dia akan tdo dlm sejam paling lama. Klu mlm, dia lena sgt tdo. Sbb siang byk main..

4y ago

Oo kira normal la ye. Sy punya la risau + pelik budak ni tak nak tidur. 1 hari tak boleh buat kerja apa 😂

Anak sy pun macamtu. Paling lama 20 minit. Lepastu jaga terus nangis. Tp waktu malam lepas mgrib tdo lena. Kdg2 4hingga 5 jam baru jaga minta susu.