Hb low

Ada siapa tahu macam mana nak naikkan hb sebab masa mula buka buku 11.5 naik 11.8 pastu turun 10.8 then turun lagi tinggai 10.0. sekarang hb 10.8 tapi nurse cakap kena bagi naik 11.0 something sebelum 36weeks. now sy 31weeks. anybody can help me ?

32 Balas

Mcm2 care dah sy buat mkn jmbu, hati, bayam doc suruh mkn 2 biji iron dan siap upgrade ubat beso gile apetah nmenye.. Teruk gile rase besi tetap rendah hb.. Lepas tu Sy mkn iberet trus naik 12 beli kt farmasi ..sblm ni xpenah2 dpt 12 la nk dpt 11 pon sush.. Iberet ni xde Sgt rase besi, semua cukup dlm tu vitamin dlln.. Cube la.. Mne tahu sesuai