Hb low

Ada siapa tahu macam mana nak naikkan hb sebab masa mula buka buku 11.5 naik 11.8 pastu turun 10.8 then turun lagi tinggai 10.0. sekarang hb 10.8 tapi nurse cakap kena bagi naik 11.0 something sebelum 36weeks. now sy 31weeks. anybody can help me ?

31 Balas

Sy pn hb pnh jatuh 10..pstu cuba tukar corak pemakanan.. Lebihkan ambil sayur hijau n lauk.. Pil iron pn sy ambil 2 bj sehari.. Alhamdulillah hb dh normal 12 ke ats..

5y ago

Ha ah yg wrna coklat tu.. Sbb hb sy susah naik so nurse kk soh mkn 2 bj skali gus. Alhamdulillah hb cntik je lps tu.