KERAP RASA CUCUK !! DEKAT BAWAH PERUT

Ada siapa siapa boleh share tak pengalaman pregnant anak lelaki🤗

1 Balas

saya tak tahu, anak sya laki ke pompuan, tapi saya kerap juga rasa macam ada tusukan tajam seakan jarum kt daging bahagian bawah pusat, tempat scan baby. kawan saya kata masuk angin, tapi saya berharap jugak kalau itu adalah tanda baby bergerak. dah nak masuk 18 weeks, tapi saya tak tahu mcm mna baby bergerak dlm perut. hurm. sedih kdg2 bila fikir.

4y ago

skrg baru nak senaraikan brang brang baby yg kne beli🥰 tgh google tkut ada yg lupa