Kantung Kosong

Ada sesiapa yg pernah mengalami situasi masa scan 9-10 minggu kantung kosong? lepas 2 minggu scan lagi ada nampak baby ke tak? tengah down sbb 2x scan kantong kosong..sekali masa 6minggu..baru khamis lepas buka buku pink

27 Balas

saye sdg alami sekrg ni...13mgu preggy..kantung kosong..cume ade yolk sac...lagi 2mgu scan..kalo masih same..doc suggest nk gugurkan..baby 1st😭

4y ago

sabar sis..abis pantang ikhtiar balik..sy pun tgh bsemangat nie..wlpn pjj tapi ada masa jugak utk sy rehat kn rahim..moga ada rezeki utk kta sis 😊😊

sy prnh scan gak kantung pn xnmpk...nmpk rahim je kosong tp upt positif..tggu lg 2mggu alhamdulillah kantung ngan baby dh ada..

3y ago

Hi. So bila kosong ape dr ckap kt awak?? Or any ubat?? Saya bleeding. Saya tak tau pun saya pregnant. Lepas tu trus dr ckap sy gugur. Tp upt saya terang double line.

8 minggu ke atas mmg dh nampak baby. mcm sy scan atas tak nampak. bila scan masuk bawah baru nampak baby. sbb mesin di kk tak canggih.

sy Bru pegi scan td 6w4d...Dr ckp nmpk kantung jeeee x nmpk Janin....so kna sruh dtg scan blik 2mggu lg....😔

4y ago

Aamiin,, semoga rezeki dan dipermudah urusan sis 🤗

saya pn sama scan 7 minggu kantong kosong...esok 24hb kna scan lg ...esok dh 10 minggu...entahlah cm mna scan esok

saya baru lepas scan 8w, kantung kosong. doktor scan masuk camera dekat vagina baru nampak ada baby dengan heartbeat 🥰

3mo ago

sakit tak Kamera msuk bwh huhu

awk jgn risau tau , sy 16 minggu bru nmpk . Dktr kata gugur sbb pendarahan teruk . Scan bawah 3x baru nmpk🥹 .

2y ago

Wah.. mcm mna blh smpai 16w bru nmpak? Boleh sis kongsikan sikit

Ya pernah sis.. Thn 2019. Spotting dan miscarriage. Be positif shja sis maybe blm npk lagi.

kalau turun darah coklat2..tu o.k lagi ke..kantong kosong jugak..

3y ago

tgu ja sis..tu tanda2 nak jatuh

hye sis nak tanya macam mana perkembangan.? baby ada tak.? tengah risau mengalami juga ni 😭

4y ago

takda rezeki sis..skrg tgh ikhtiar balik..tapi pjj nie susah sikit la..sbb dlu pkp..mmg asben ada je dgn sy..skrg dh masok keja..jaoh pulak tu 😅moga baik2 saja sis..tu dh bahagian sy..skrg alhamdulillah dh okey 😁