Kantung Kosong

Ada sesiapa yg pernah mengalami situasi masa scan 9-10 minggu kantung kosong? lepas 2 minggu scan lagi ada nampak baby ke tak? tengah down sbb 2x scan kantong kosong..sekali masa 6minggu..baru khamis lepas buka buku pink

27 Balas

Scan 9 week sis inshaAllah ada janin tu..doa byk2 yaa..moga ada rezeki sis ☺

4y ago

InshaAllah ada tu..fikir positif ya sis☺..Moga Allah beri sis kekuatan...💪

Sy baru scan smlm 7week kantung kosong. Kena tunggu 2 minggu lg. Stress sgt 😭

3y ago

jngn stress² ya sis 😊

In Sha Allah semoga Allah permudah segala urusan mu dan baby . 🤲

sis pergi hosp. cek ikut bawah. mst nampak. gynae ni dorg pakar.

kantung kosong ni perut masih macam org preggy x?

try prgi scan lain2 clinic swasta

sama dgn saya..lama2 gugur..