Ada tak mommy2 dlm ni mengalami 2x kantung kosong, dh 2 hri ada drh. Tadi g hospital scan, kosong.😥

2 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..jika ada mommy lain yg ada pnglmn ttg ini blh share dgn puan .

3y ago

sm2.. sm mcm kes sy dlu la katanya xjmpe heartbeat bby...suruh sy admit hsptl next day kata consider kandungan tak jd..nsb xdgr ckp dia....pergi klinik swasta g chck tgk bby ok alhamdulillah..dkt gH emergncy doc xpndai scan..terus consider kandungan xjd n nk cuci..mommy jg dri bebaik k😉

saya ada pengalaman 2 sis. 2x mengandung dua2 tu jugalah kantung kosong 😓

3y ago

lahaii..maksudnya kdg2 kita tak bole nak percya sgt lah doc yg scan tu ya? nasib baik sis x buat apa2 lagi. anyway tahniah sis 4 your pregnancy! take care n stay safe!