Due date 22/12

Ada sesiapa yang due 22/12 ke? dah ada rasa contraction ke?

16 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Due 22/12. Da start rasa false contraction on 36w haritu. Sekarang perut kerap keras waktu kita nak tido malam. Waktu lain okay je. Baby 3.1kg. Hopefully mudah bersalin n bukak jalan. Tak taw bila nak bersalin nya, tp harap2 semua okay sahaja ntk sy dan mommy semua. Aminnn

2mo ago

aaminn. sy start contraction 35 week ada dlm 3 kali sampai 36 week. semoga dpermudahkan urusan kita semua..

sy due 27 hb 12 ..memg asyik megeras je ...pastu sakit kat bawah ari2 Kalu jaln byk2 ...buat keja rumah byk2 ....kadg2 dia ad buat contraction palsu ..harap bby 38w 39 w die kluar la ..lama dh mama tgu 7thun lepas dpat abag long dia ....rindu bau bby...♥️

saya due 21/12 , hari2 perut mengeras dan rasa senggugut tapi contraction palsu je . perut saya mcm tinggi lagi nampak belum turun kebawah , risau pulak lambat bersalin nanti 🥺

Due sama. Tpy mase 20hb arituh ade contraction setiap 3minit.. pegi hospital doctor masukkn ubat . Bukaan 2cm and baby bru 35weeks. Now bersantai smbil menunggu hari😂🤣

sama 22/12. perut kita masih tinggi lagi. tkde apa2 tanda lagi. baby normal je aktif. mengeras kdg2 je. masih duk pujuk2 dia keluar 😆 taknak smpai overdue.

sy 19/12.. td start dh sakit pinggang n rasa mcm senggugut..tp kejap je sy layan je smbil2 buat deep breath..lama2 dia hilang..

2mo ago

Due sama..kdg2 rasa cmtu jgk ..lyn je sakit tu

Saya due 25/12 dah rasa perut mengeras ja. Kalau berjalan banyak rasa tak selesa/sengal sangat bahagian bwh dkt ari-ari

sy pun due 22/12. just rasa nk sakit perut nk teberak je. anak sulung, xtahu sgt contraction tu rasa mcmna😂

Saya due 12/12, masih blum ada rasa contraction palsu tapi baby kerap mengeras dan rasa sakit dekt ari ari 😭

saya due 27/12 kena admit ward utk plan czer 5/12 , perut kerap mengeras takde rasa sakit contraction nk bersalin..

2mo ago

semoga dpermudahkan urusan sis dan mami mami sekaliann. aamiinn