23/12 due date

siapa due 23/12/22? korang dh ad tanda² ke?

16 Balas

saya 🙋‍♀️23/12 msih blm ada tanda. InsyaAllah mudah²an tanda tu dtg dlm keadaan kita dh sedia utk ke hospital mental dan fizikal. semoga suami ada disisi semasa kita sedang mula rasa sakit. semoga sakit tu boleh kurang dan lebih tenang bila suami ada, tolong bagi semangat, doa yg baik2 utk isteri dan baby. InsyaAllah semoga dpmudahkn urusan kita semua. Aaminn.

1y ago

amiin² ,

saya 23/12…dah ada tnda keluar darah td…dr check bukaan bru 1cm…jadi dorg sruh balik rumaah dlu…klw air ktuban dah pecah sakit contraction yg kerap baby xgerak bru dtg balik hospital..msa check bukaan td sgguh2 sakit..tmbah dr laki yg check bukaan lg sakit…sbb tgn dorg besar dan kasar

Due date sama. Tp esok kena serah diri utk induce. Harap laa dpt bsalin cepat. Takut plus excited 😊 #gdminsulindanubat

1y ago

owh sy gdm on dietition,boleh smpai due huhu

🙋‍♀️sama 23/12 frist mom.....belum ada tanda2 lg kot cuma trasa sengal2 tulang pinggul celah2 paha...

1y ago

Due 20/12. Rasa sama jugak. Lenguh-lenguh bahagian punggung ke bawah. Sakit celah paha.

sy 25hb ni.. belum trun tnda tpi makin tak lrt 🤗🥰 amin3.. moga Allah permudah urusan kita msua

Due saya 28/12 pon xde tanda ii lagi .. cuma perasaan gugup tu Allah je tahu

1y ago

Due kita sama

betoi tu...tambah time tido nak ubah posisi...mmg trasa sakit celah2 paha tu

due 22/12 tp bby blom msok laluan pn bby seronok pusing2 lg

1y ago

sy dah selamat melahirkan 14/12/22

12/12 masih belum ada tanda😭 takut menunggu.

Saya due 10/12 ni pon xde tanda apa ii lagi sis.. 😅

1y ago

yeke hehe