Ibu ibu yang due date 12/10/22

Dah bersalin dah ke???

15 Balas

saya due date 12/10 tapi takde tanda lendir or air ketuban pecah , tapi start sakit pinggang macam sengugut tu dah ada dari pagi tadi sampai sekarang , lepastu macam kurang selera makan baby pon kerap mengeras , semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin ye 🥰😊

2y ago

sy due date 15.10.2022 setakat ni baby tengah selesa dalam perut...hihi......kalau xkeluar juga 6.10 jumpa pakar utk dapat tarikh Induce...

Saya due date 8/10 tpi masih belum ada tanda-tanda nak bersalin.. moga mommies semua dipermudahkan segala urusan bersalin. Aminn

2y ago

Sama laa .. harap2 baby keluar sebelum due .. tak larat nk kerja daaa

saya due date 14/10/22 tak de apa2 tanda nak bersalin. cuma rasa sakit dkt miss v n kerap bgun malam pi tandas

2y ago

samalah kita.. sy kdg2 tu sejam sekali bgun pi tandas. kdg2 bukan buang air kecil je siap air besar sekali. pastu lapar 🤭

Sy due 22/10 based on GDM kena awal. As of now x de symptoms just sakit pinggang & miss v je..

2y ago

38 weeks. Cannot more than that.

due saya 11/10..tapi kne serah diri 1/10 ni .untuk czer .mohon doa dari ibu2 disini ya..

sy Selamat bersalin 37weeks hihihi ..syukur di permudahkan even baby sy iugr ..

sama due date tp belum lg bersalin..harap2 baby keluarla sebelum due date..

2y ago

aamin..sy pon harap2 bby kuar sebelum due date.

Saya due date 13/10/22. Baru deliver semalam 27/9/22. Alhamdulillah 🥰

due kita sama 12/10!.. tapi belum ada tanda tanda lagi..

sye due 5/10 tp xde ape2 tnde pn lgi..skit pn x rse..