Morning sickness

Hi.. ada sesiapa tak yang muntah bila bangun je dari katil? Terus muntah.. lepastu okay sampai tengahari, bila dah petang pukul 6 dia datang balik nak muntah.. normal ke?? Tapi saya semakin berselera sekarang.. dulu tengok nasi pun nak muntah..? sekarang saya dah 10 weeks

2 Balas

Ala siannya, nnt 2nd trimester harap dh takde alahan. Normal je tu. Mmg ada org dia ada timing pening dia tu

6y ago

Yeke.. harap macamtu la awak.. kita makan banyak.. lepastu pukul 5 petang dia pening pening and muntah semua balik.. huhu