16 weeks pregnant

dah msuk 16 minggu masih morning sickness tak hilang2 lagi, tiap hari muntah, sampai sekarang xdapat puasa lagi, nasi pon dah lame xmakan, sbb bila makan confirm muntah ?

2 Balas

Saya bukan morning sickness dah..suami cakap allday sickness 🤭🤭🤭🤭..sebab dari siang ke malam dari malam ke siang asyik muntah n xlalu nak buat ape2..dah sarat pun still xlalu makan sampai nak bersalin pun still xlalu nak makan..berat dari sebelum preggy 63 & berat nak bersalin 69 je..lepas bersalin turun sampai 58kg..tapi anak ke2 pulak saya aktif sesgt sampai xda morning sickness pun 😁😁😁😁..tapi berat naik sampai 74kg 🤪🤪🤪🤪..tapi lepas bersalin turun 53kg..🤭🤭🤭🤭

btabah la ye... nanti2 hilang la tu