Activating Labor Exercise

Ada sesiapa pernah cuba buat activating labor exercise? Senaman utk aktifkan proses bersalin masa usia kandungan 39 minggu. Saya ada terbaca di facebook semalam & ada cari di youtube. Berkesan ke senaman tu?

1 Balas

Sangat membantu sis dan akan kurangkan sakit masa nak bersalin nanti . pengalaman anak ke3 overdue , 2 hari saya hiking gunung , hari ke3 terus bersalin dan tak rasa sakit sangat .

5y ago

Fuyooh hebat la sis. Perut besar mcm tu pun masih larat hiking 👍👍