HOSPITAL BERSALIN UITM PUNCAK ALAM

ada sesiapa pernah ada pengalaman bersalin di sini?

4 Balas

sy tkde pngalaman tp ada jiran sy branak kt situ. dia kata so far ok. sy pun ruma dkt puncak alam, tp nk branak kt hospital sg buloh

Hai sis. Tak ada pengalaman. Mommy yang lain kalau ada pengalaman boleh share ya

Sy da book nk bersalin this Jan dkt situ. So far review okay je.

10mo ago

So far bersalin kt situ puas hati nurse and doc baik2 xkasar dgn kita. Harga pun berbaloi since its semi gov semi private

I bersalin kat PPUM. I rasa hosp kerajaan semua ok je

2y ago

Hospital uitm puncak alam semi gov and private sis. ☺️ hence the price also a bit higher than gov hospital