Hospital UiTM Puncak Alam

Siapa sini pernah atau nak bersalin di Hospital UiTM Puncak Alam? Untuk dapat slot bersalin susah tak? Dan mummies mmg pergi checkup sana since early pregnancy ke? Saya 20 weeks baru nak refer sana sebab baru decide nak bersalin situ. #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

hi mommy. kebiasaannya kalau nk bersalin di private,perlu ada surat rujukan dri kk biasa mommy checkup dan perlu checkup at least 3x di hospital private yg mommy pilih. lebih baik mommy call dulu hosp uitm puncak alam dan bagitau mommy nak booking dan tanya prosedurnya. nnti staff hosp akan bagitau caranya. sorry tak dapat tlg banyak 😥 semoga dipermudah urusan mommy ye ❤