Bersalin di Hospital Uitm

Assalamualaikum. Boleh tak sesiapa kongsi pengalaman bersalin di Hospital Uitm dan cara SOP utk bersalin di sana? Harap mummy dapat membantu.

4 Balas

Saya ada survey jgk hospital uitm puncak alam ni tp baru lg kn hospital Doc xdapat pilih bila masa nk bersalin tu ikt doc yg bertugas pd masa tu & di wad suami xdpt teman hanya blh masuk ketika dlm labour room shj Nanti sis blh call direct sana utk more details

2y ago

Maaf sis xsure utk caesar suami boleh masuk ke x Skrg sis book di hospital umra ☺️

saya pun nak tumpang sekali hehe.. sbb hsptl baru lg kn kurang dgr pengalaman bersalin kat sana hehe

3y ago

blm.. bln 10

Saya pun nak tahu juga ni. Harap pengguna lain boleh share dengan kami! 😬

3y ago

dah bersalin?

Hospital UiTM Puncak Alam ke

3y ago

Yaa belum on,sya ada col bln lpas sbb katanya staf byk hndle kes covid jdi staf xckup utk hndle kes bersalin