Husband Morning Sickness

Ada sesiapa dekat sini husband yang mengalami morning sickness? Saya & husband mengalaminya. Tapi, husband yang teruk, saya oke je, boleh relax lagi.. tapi husband tak, dia pening teruk & mual sampai kena makan ubat pening & kena amik MC. Husband jugak alami craving, gain weight & emosi mcm orang puan 😭 saya pening lah.. ni 1st baby & 6 weeks.. kitorang duk bdua je dekat rumah, rumah takleh kemas sbb kitorng bdua x larat buat.. banyak pening huhu..

7 Balas

Sy baby 1st mcm tu. Pakej demam2 sakit2 badan. Cravings xyah ckp la. Elok pon dia kne. Bru dia rasa pregnant. Kuikuikui. Ktorng LDR thruout my pregnancy. Kalau i sakit pening ssh xde org urut. Hahah