Tak tahan Morning sickness yg teruk.

Hi mommies😍 , Sy first pregnancy 9minggu dah skrg. Cuma tk tahan dgn morning sickness yg teruk. Selera makan hilang. Asyik mual & pening. Ada tk cara untk hilangkan mual & pening..

2 Balas

samaa..asyik mual n pening je pastu selera makan takda perut plk selalu lapar.. jiran sy bgtau pati delima bantu kurangkn alahan masa dia pregnant..tapi sy pun baru nak cuba 😅

1y ago

Huwaaaa😭😭 kita senasib rupa nya 😆😆 , nanti bole share tak brand apa pati delima tu

bila alahan muncul ni, mmg tak bole buat apa sis, minta dia hilang cepat je. tapi kalau ni bole la elak makan makanan pedas/berminyak, byk makan sayur/buah.