Morning sickness suami

Ada sesiapa yang penah husband alami morning sickness sampai masuk hospital? Bleh story tak

1 Balas

husband saya tak pernah sampai kena warded. just g klinik je la. dulu pun dia jenis akan muntah n cirit n then repeat benda sama non stop. kalau saya pening sikit or dia silap makan even makan buah naga auto jadi, sampai fobia ,tapi first trimester ja la jadi . n then kalau jadi dia makan ubat klinik bagi je la.

2y ago

sbulan mcm tuh. kira time tuh taktau lagi pregnant , org ckp maybe ada isi, tapi taknak berharap , fikir dia salah makan kot, sbb period saya pula tak tetap lepas kahwin. saya tau pregnant pun time dah 2bulan mcm tuh. lepas tau pregnant , alahan dia jadi balik, masa first time jadi just makan panadol je . so kali kdua dia jadi juga terus pergi klinik, tambah saya pun alah juga. bila doktor tau dia ckp alahan tuh. dia just bagi ubat je la.